logo-image

En Cavalier King Charles från Hälsingland

Då är det snart.....

Då är det snart vinter.

Idag har den första snön fallit från himlen här hos oss i Delsbo. Än så länge syns det knappt på backen. Jag tycker det ska bli kul när snön blir kvar ute, jag gillar det. Husse däremot tycker inte om snö och vinter har han sagt. Det som då är bra är att han i alla fall går lika mycket och lika länge när vi är ute även om det är kallt och snöigt. Jag har träffat många hundar som inte gillar när det är busväder ute och inte vill gå ut. Jag tycker det spelar ingen roll vad det är för väder ute.

Helgen som var nu senast var vi ute med båten och besökte en ö ute i skärgården. Det var nog sista turen för i år har husse sagt. Jag tycker det är sååå kul att vara i båten och gå iland på alla fina öar med en massa nya dofter. Så är det så mysigt att få vara nära husse o matte som det blir i båten. På nätterna får jag ligga i deras sängar precis som hemma. 

När vi åker på vattnet och motorn brummar så brukar jag ligga och sova tills vi kommer fram.

Det blir ju mörkt så tidigt på kvällen och det är ju mycket mörkare ute på sjön mot hemma. När vi skulle gå sista kisspromenaden var det ju becksvart ute men husse hade pannlampa så det gick ju bra.

Jag måste erkänna en sak..... jag är väldigt morgontrött! Jag ligger och sover ända tills vi går ut, det är så mysigt på morgonen. Så nu måste jag fortsätta att sova en liten stund till.

Vi hörs snart igen, nospussar till er alla.....

/SIGGE

 

20 okt 2020